Au pair er forsvundet:

01. september 2020

07. jun 2020, kl. 19:01 BEMÆRK: ARTIKLEN ER MERE END 30 DAGE GAMMEL

Au pair er forsvundet: Har du set Laxmi?

Den 23-årige nepalesiske pige har været væk siden onsdag aften. Familien frygter det værste.

OPDATERING: Familien Lind fik søndag aften livstegn fra deres au pair. Hun fortæller, at hun har forladt Danmark og at familien på Læsø ikke skal bekymre sig om hende. Det kan Ole Nørmark Lind og hans familie dog ikke lade være med. Læs mere ved at klikke på linket herunder.

På Læsø går en nervøs familie rundt og håber på, at de snart hører fra deres au pair, der har været væk siden onsdag.

Laxmi, en 23-årig kvinde fra Nepal, er au pair hos Ole Nørmark Lind, der driver restauranten Strandgården på Læsø, og hans familie.

- Onsdag skulle hun på besøg hos en veninde i Aalborg, og hun skulle returnere dagen efter. Men hun er sporløst forsvundet, fortæller han.

Søndag slog han et opslag op på Facebook, hvor han beder om hjælp til at finde den unge kvinde.

EFTERLYSNING - DEL GERNE!

Update mandag kl. 11: Tak for endnu mange dejlige henvendelser. Laxmi er nu bekræftet ankommet til Portugal og hun har det godt. Der er IKKE tale om udsigt til et liv i trange kår for hende. Hun er nu en del af et miljø dernede med + 50.000 nepalesere, som vælger at leve i Portugal og nye livet der. Vi er "blot" blevet brugt til at få hende ind i Europa. Vi er blevet snydt BIG TIME og det er der desværre mange andre danske værtsfamilier der også er. ...
Se mere


Laxmi har været aupair hos familien på Læsø siden marts, og onsdag skulle hun besøge en veninde fra Aalborg, der ville hente hende ved færgen i Frederikshavn. Efter planen skulle Laxmi med færgen tilbage til øen torsdag aften.

Men hun dukkede aldrig op - og mystiske omstændigheder har gjort Ole Nørmark Lind urolig.

- Vi frygter det værste, for det er godt nok underligt, at hun bare kan forsvinde, siger han.

Da Laxmi ikke kom hjem torsdag, kontakte Ole Nørmark Lind politiet, der dog ikke har sat en decideret eftersøgning i gang. Men Ole Nørmark synes, at nogle andre omstændigheder gør sagen mistænkelig.

- Vi fik en besked fra hende torsdag aften, at hun havde glemt sin mobillader, og hendes veninde var faldet og havde brækket armen. Hun havde sendt et billede af en brækket arm, der skulle være venindens. Fredag var alle hendes sociale mediekonti, Messenger, Facebook og TikTok lukket ned.

Fredag blev til lørdag morgen, og familien på Læsø fandt ud af, at billedet af den brækkede arm var taget fra en russisk hjemmeside og dermed falsk.

På Laxmis værelse finder familien ud at hendes telefonlader, som hun sagde, hun havde glemt på Læsø, var væk.

- På det tidspunkt frygter vi det værste og tænker, om hun kan være kommet i dårligt selskab i Aalborg. Hun er ikke vant til at gå i byen, og vi er bange for, at hun er blevet kidnappet. Man hører jo meget om trafficking - det hele virker mystisk, at hun bare er væk uden at tage nogen ting med sig.

Ole Nørmark Lind fortæller, at han har kontaktet Nordjyllands Politi igen, men at man ikke vil sætte gang i en decideret efterlysning endnu.

Vagtchefen hos Nordjyllands Politi har ikke oplysninger om den forsvundne Laxmi.

- Vi håber, hun kommer tilbage og vil være meget glade, hvis andre vil hjælpe med at finde hende, siger Ole Nørmark Lind.

Ved afrejsen fra Læsø var hun iført jeans og en sort læderjakke. Hun bærer briller og har en smule brunt hår og asiatisk af udseende.

TV2Nord nyheder, 07. jun 2020, kl. 19:01

 


Flere nyheder
Website leveret af JustWorks ApS

Au Pair Forsikring 
CVR 29201471

Toftevej 15B
3450 Allerød

Telefon: +45 48 10 51 61
E-mail: info@aupairforsikring.dk

Ring +45 48 10 51 61