Sandheden om vores au pair fra 26. juli på TV 2

26. juli 2017

Køb din billige au pair forsikring hos Au Pair Forsikring Danmark.

Artikel: Sandheden om vores au pair fra 26. juli på TV 2

Familien Rachlin i deres hjem i Rungsted - Charlotte og Dan Rachlin med datteren Filippa og au pair Shiela.

I dokumentarserien ’Sandheden om vores au pair’ sætter TV 2 fokus på den omdiskuterede au pair-ordning. I tre programmer følger vi tre værtsfamilier på nærmeste hold og får et indblik i, hvordan au pair-ordningen, der oversat betyder ’på lige vilkår’, fungerer i virkelighedens verden.

Carina Madsen fra Billund er forventningsfuld på vej ud i lufthavnen for at hente sin nye au pair fra Filippinerne. Carinas håb er at, au pairen hurtigt falder til og får venner, men au pairen isolerer sig på sit værelse og skjuler sin store hjemve og ensomhed for værtsfamilien.

I Rungsted er familien Rachlins au pair optaget af ikke at begå fejl, da hun frygter at miste jobbet og dermed muligheden for at hjælpe sin familie.

– Der er ikke tradition for debatskabende dokumentar hen over sommeren, men vi vil gerne prøve. Vi sender bl.a. mødrene i tre danske au pair-familier til Filippinerne, så de danske kvinder kan se, hvad der får unge au pair-piger til at rejse 10.000 kilometer væk hjemmefra til det kolde nord. Hvad er pigernes motivation og forventninger? Hvordan ser danske værtsfamilier på ordningen, og hvordan forstår de den ‘kulturudveksling’, som ordningen skulle indeholde, siger TV 2 kanalchef Lotte Lindegaard om programmet.

Kilde: TV 2 


Flere nyheder
Website leveret af JustWorks ApS

Au Pair Forsikring 
CVR 29201471

Toftevej 15B
3450 Allerød

Telefon: +45 48 10 51 61
E-mail: info@aupairforsikring.dk

Ring +45 48 10 51 61