Mattias Tesfaye, jeg er fraskilt, har to børn....

18. december 2019

Velkommen hos Au Pair Forsikring. Tak fordi du læser med her.

KOMMENTARER, Gitte Holm, marketingdirektør

Mattias Tesfaye, jeg er fraskilt, har to børn og et lederjob – uden vores au pair ville vores lille familie for længst være sendt til tælling

Regeringen overvejer au pair-ordningens fremtid. Men hvis jeg ikke kan beholde vores au pair, kan jeg ikke passe mit arbejde, alternativt skal mine piger være i institution i ti timer om dagen og kan heller ikke deltage i fritidsaktiviteter.

Hvis jeg ikke kan få en au pair, betyder det, at jeg ikke kan passe mit arbejde,« skriver Gitte Holm henvendt til udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S).

Gitte Holm, marketingdirektør

Beskæftigelsesminister Mattias Tesfaye er klar til at gøre op med au pair-ordningen, og det bekymrer mig. Derfor håber jeg, at min historie og årsag til at have en au pair forhåbentlig kan give ham et mere nuanceret syn på sagen.

Jeg er selv vokset op i Gentofte i en toværelses lejlighed på 48m2 med en mor, der var folkeskolelærer. I dag er jeg fortsat bosat i Gentofte, fordi jeg har knoklet for at få en god karriere. For ca. et år siden blev jeg skilt og har, for at få familien til at hænge sammen, valgt at bruge en del af min økonomi på en au pair.

Jeg har mine piger i ti ud af 14 dage. De er tre og ni år. Den store går til frittidsaktiviteter fire gange om ugen, og den lille går en gang om ugen. Jeg er selv nordisk marketingdirektør i et firma, der ligger i Tåstrup. For at få det hele til at hænge sammen har mit firma, på trods af at jeg sidder i ledergruppen, givet mig en ekstremt fleksibel ordning. Det betyder blandt andet, at jeg kan arbejde hjemmefra en gang om ugen, så jeg selv kan hente mine børn den dag. Min hjemmearbejdsdag er også dagen, hvor legeaftaler og madgrupper typisk kan planlægges. For det skal de naturligvis, det er en vigtig del af det sociale liv i både skole og børnehave.


Berlingske, Onsdag d. 18. december 2019, kl. 08.50

Læs hele Berlingske digitalt 


Flere nyheder
Website leveret af JustWorks ApS

Au Pair Forsikring 
CVR 29201471

Toftevej 15B
3450 Allerød

Telefon: +45 48 10 51 61
E-mail: info@aupairforsikring.dk

Ring +45 48 10 51 61