Søren Pind: Au pair-kritik er udtryk.....

18. december 2019

Tak fordi du læser med hos Au Pair Forsikring.

DEBATINTERVIEW

Søren Pind: Au pair-kritik er udtryk for racisme og misundelse

Skal chefredaktør Mette Østergaard have lov til at beholde sin au pair og dermed sit job? Det spørgsmål har sat gang i en hed diskussion på sociale medier, hvor au pair-ordningen møder stor modstand. »Det er et udtryk for et had til mennesker, der ser anderledes ud, eller en irritation på nogen, der har flere penge og derved nemmere ved daglige gøremål,« mener tidligere Venstreprofil Søren Pind.

Christoph Ellersgaard fra CBS mener omvendt, at Østergaard med ordningen udnytter ulighed i tredjeverdenslande.

Chefredaktør på Berlingske Mette Østergaard kritiserer udlændige- og integrationsminister Mattias Tesfaye for at modarbejde ligestillingen, fordi han vil gøre op med au pair-ordningen.

Mandag kom det frem, at udlændige- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) ønsker at afskaffe eller radikalt ændre au pair-ordningen allerede fra næste år.

Den udmelding fik chefredaktør på Berlingske Mette Østergaard til »at få blodsmag i munden«. I en kommentar kritiserede hun ministeren for at modarbejde ligestillingen, fordi det vil blive sværere at få flere kvinder i ledelsen, hvis det bliver sværere for dem at få hjælp til at passe børn og hjem.

»Kære Mattias Tesfaye. Inden du nu laver for meget om på au pair-ordningen, så sørg for at have gode alternativer på plads. Det er vi nogle børnefamilier og skatteydere, der vil sætte pris på,« skriver Mette Østergaard.

Berlingske, Tirsdag d. 17. december 2019, kl. 17.05

Læs hele Berlingske digitalt 


Flere nyheder
Website leveret af JustWorks ApS

Au Pair Forsikring 
CVR 29201471

Toftevej 15B
3450 Allerød

Telefon: +45 48 10 51 61
E-mail: info@aupairforsikring.dk

Ring +45 48 10 51 61